Slijedite Blueove tragove

Agent Blue i njegovih top 10 savjeta za uspješnu prodaju nekretnine

Savjet 1

Angažirajte agenciju za nekretnine za prezentiranje nekretnine potencijalnim kupcima.

Studije pokazuju da kupci osjećaju nelagodu kada je u nekretnini prilikom razgledavanja prisutan vlasnik, što značajno smanjuje šanse za prodaju. K tome, ako držite nekakvu životinju u kući, to može trenutačno odbiti kupca.

Stoga odite na kavu, povedite djecu u park ili izvedite psa u šetnju. Ponekad je potrebno napraviti korak unazad da bi se skočilo par koraka unaprijed.

Blue
Savjet 2

Pospremite.

Prostor će izgledati prostrano i uredno, i samim tim biti privlačniji za kupce.

Blue
Savjet 3

Popravite sve što možete.

Okrečite, podmažite sve elemente koji škripe, zamijenite napuknute pločice, sve su to relativno jeftini načini koji pridonose povećanju prilika za prodaju nekretnine.

Što manje toga kupac mora popraviti, to će cijeli proces oko prodaje teći glađe.

Blue
Savjet 4

Očistite, očistite i ponovno očistite.

Želite da Vaš dom bude spreman za primanje gostiju u svako doba dana. To znači uspostaviti rutinu temeljitog čišćenja kako bi sve izgledalo besprijekorno u trenutku kada potencijalni kupci dođu u razgledavanje nekretnine.

Blue
Savjet 5

Razmjestite svoj namještaj.

Neka svaka soba izgleda kao u salonu namještaja. Pomaknite namještaj kako biste stvorili dojam većeg prostora.

Blue
Savjet 6

Uredite svoje dvorište.

Prvo što će posjetitelji vidjeti je Vaše dvorište. Pobrinite se da prilaz bude čist, živica podrezana, trava pokošena.

Za prvi dojam nećete dobiti drugu priliku.

Blue
Savjet 7

Glavni ulaz

Pobrinite se da ulaz bude čist, uredan i prozračan. Podignite rolete, upalite svjetla, ostavite sva vrata otvorena, neka prva riječ koju kupac izgovori bude „Wow!“

Blue
Savjet 8

Kuhinja

To je prva prostorija koju će kupci potražiti, stoga, pobrinite se da površine budu besprijekorno čiste, da ste iznijeli smeće, i da sve blista.

Blue
Savjet 9

Kupaonica

Sklonite sve osobne stvari s vidika, to znači uglavnom da u kupaonici ne smiju biti vidljive četkice za zube, kozmetički proizvodi i ostale osobne stvari.

Blue
Savjet 10

Niste bitni Vi, bitni su oni.

Maknite sve svoje osobne stvari i fotografije prije dolaska kupaca u razgledavanje, jer posljednja stvar što kupci žele vidjeti ste – Vi.

Uklanjanjem svih osobnih stvari omogućujete kupcima da se lakše vizualiziraju u prostoru i povećava Vam šanse da brže prodate nekretninu!

Blue