Napokon Vam možemo ponuditi kvalitetne stanove

Sa zadovoljstvom Vam možemo predstaviti ponudu stanova visokokvalitene, estetske i održive gradnje, koju ne smijete propustiti!

Međutim, ova ponuda nije za Vas ukoliko Vam je bitnija cijena od same kvalitete stana. No, ukoliko je kvaliteta gradnje Vaš prioritet prilikom odabira stana te transparentna pravna i tehnička sigurnost kod kupoprodaje, nastavite čitati!

Zasigurno ste čuli za renomiranu tvrtku Maling. Investitor je ove zgrade s vrhunskom ponudom stanova, s više od 40 godina iskustva i uspješnih projekata.

Krajem 2020. godine je investitor ishodovao građevinsku dozvolu za izgradnju zgrade u Mutilskoj ulici u Puli. Zgrada je smještena na idealnoj lokaciji, u blizini svih bitnih sadržaja. Trebate do trgovine? Pet minuta hoda. Nedostaje goriva u autu? Na minutu udaljenosti. Klincima škola? Pet minuta. A kava u centru grada? Svega desetak minuta. Sve je u nadohvat ruke, a istovremeno bez pritiska gradske vreve.

Završetak gradnje zgrade je predviđen za kraj 2022. godine stoga imate dovoljno vremena za organizaciju pakiranja i seljenje u novi dom.

Zgrada sadrži 24 stana koji se rasprostiru na 5 etaža, suterena, prizemlja te tri kata.

Zgrada

Izgrađena od kvalitetnih materijala, ne morate brinuti o održivosti zgrade. Vanjski zidovi su debljine od 35 cm od čega je 10 cm debljina ETICS fasade, vanjska stolarija je aluminijska.

Zgrada ima dva ulaza u zgradu i svakom pripada po jedan lift.

Predviđeno je grijanje i hlađenje putem klima uređaja s inverterom ali postoji i mogućnost dogovora za ugradnju podnog grijanja.

Etaže

U suterenu se nalaze 3 stambene jedinice prilagođene invalidnim osobama te ostave za pojedini stan.

U prizemlju se nalaze 5 stambenih jedinica veličine od 41 m2 do 55 m2, odnosno jednosobni i dvosobni stanovi.

Na prvome katu se nalaze 5 dvosobnih stambenih jedinica.

Na drugome katu se nalaze 6 dvosobnih stambenih jedinice.

Na trećem katu se nalaze 6 dvosobne stambene jedinice.

Parking

U okućnici se nalazi sveukupno 30 parkirnih mjesta od kojih su 3 namjenjena invalidnim osobama. Svakom stanu pripada jedno parkirno mjesto, odnosno dva parkirna mjesta po stanu za stanove veće kvadrature.

Postoji i mogućnost punjenja električnih vozila. Od svakog stana do dodjeljenog parkirnog mjesta je sproveden dovod struje za moguće instaliranje električne punionice autobobila za osobnu uporabu.

Stanovi

Ponuda stanova je zaista bogata. Možete se odlučiti za jednosobne ili dvosobne stambene jedinice, ovisno o vašim potrebama. Želite li stan vlastitim vrtom ili terasom, odluka je na Vama. Pogledajte više na tlocrtima.

Također, osigurana je i ostava za svaki stan u suterenu zgrade, gdje možete sigurno pospremiti svoje bicikle ili stvari za sport.

Završni dizajn interijera uredite prema osobnim željama ili iskoristite već gotovu dizajnersku ideju (prema fotografijama). Sav najmeštaj i elemente dizajna možete pogledati ovdje.

 

Uređenje stanova

Predviđene završne obloge podova čine pločice u hodniku, dnevnom boravku, blagovaonici i kuhinji te kupaonici i na terasi. Parket je predviđen u sobama. Pločice možete birati između tri stila izleda: moderan stil, prirodan izgled, te tople varijante izgleda drva.

Prototuprovalna vanjska vrata osiguravaju vašu cijenjenu nekretninu od nepozvanih gostiju, a unutarnja vrata u stanu su u prekrasnoj bijeloj boji.

Grijanje i hlađenje se vrši putem klima uređaja, a postoji mogućnost ugradnje podnog grijanja u dnevnom boravku, odnosno blagovaonici i kuhinji.

Kupaonica Grijanje podnim grijanjem i kupaonskim radijatorom, osigurati će dovoljno ugodnu atmosferu za vlastiti spa. Vrhunska tuš kada, s transparentnim staklom, upotpunjuje moderan izgled vaše kupaonice.

Tehnički opis preuzmite ovdje.

Izložbeni eksponati pločica, sanitarija, utičnica i sličnog možete pogledati u poduzeću Maling, na adresi Pulska 17, u Labinu.

 

Specifikacija (pdf, 128,9 KB)