Opis nekretnine

Potrebna dokumentacija

Prije preuzimanja Vaše nekretnine, naši Agenti žele uvid u dokumentaciju, te pokoju fotografiju nekretnine kako bi se adekvatno pripremili za izlazak na teren, te Vas pravovremeno informirali ukoliko uoče neke nejasnoće koje je potrebno otkloniti kako bi oglašavanje i prodaja bila što kvalitetnija i u skladu s Zakonom RH. 

Navedene dokumente i fotografije potrebno je poslati na naš email: info@maris.hr ili osobno donjeti u Naš ured na adresi: Marijanijeva 11, Pula

Nakon zaprimanja Vaše dokumentacije i fotografija, te analize istih, javiti ćemo Vam se s konkretnim informacijama o trenutnoj potražnji nekrenine kao što je Vaša te koracima za daljnju suradnju.

Dokumentacija koju je potrebno pripremiti za prodaju nekretnine

Stanovi:

Kuće:

Građevinska zemljišta:

Građevinska zemljišta s dozvolom:

Poljoprivredna zemljišta:

 

PRIPREMA NEKRETINE ZA FOTOGRARIFANJE I OGLAŠAVANJE

Nebrojeno puta sigurno ste čuli onu da slika vrijedi tisuću riječi, a današnje moderno doba, gdje ljudi nemaju puno vremena za pretragu te sve žele - sada i odmah, iz prve pronaći- samo potvrđuje našu tezu. Iz tog razloga, u Marisu inzistiramo na kvaliteti fotografija i oglasa - jer to je zapravo prvi klik - koji će ili privući ili odbiti kupca da otvori baš Vaš oglas od mnogih drugih, te se odluči pogledati Vašu nekretninu uživo. A sve iz jednog cilja, da Vam pomognemo da prodate svoju nekretninu u najkraćem mogućem vremenu!

Fotografije koje mi tražimo moraju biti profesionalne da bi privukle kupca, te trebaju isticati ono najbolje od Vaše nekretnine. Stoga i od Vas očekujemo da se potudite, te prije dolaska na teren, bilo vašeg fotografa ili našeg Agenta koji će slikati vašu nekretninu profesionalnom opremom, oslobodite prostorije od naslagane odjeće, te prljavog posuđa. U interijeru sve složite na svoje mjesto, po mogućnosti svoje osobne stvari (fotografije ili uspomene s putovanja i sl.) pospremite u neki od ormarića, zategnite posteljinu, otvorite sve prozore i roletne, upalite svjetla, te promijenite žarulje koje ne rade. Košaricu s voćem ili povrćem koje sigurno imate stavite na stol u blagovaonici, bocu vina i čaše kraj kreveta, te razmjestite sobno bilje po svim prostorijama. Za snimanje eksterijera bilo bi dobro da pokosite travnjak ispred kuće, te pometete otpalo lišće. Neka Vaša nekretina zablista poput onih koje se oglašavaju u časopisima i pronađe svoj put do srca kupaca.