Opis nekretnine

Pravne usluge

Prilikom gradnje kuće, adaptacije ili pak njenoj kupoprodaji veliku pozornost valja posvetiti pravnoj sigurnosti. Stoga je izrazito važno dobro provjeriti pravnu dokumentaciju kako bi investitor bio siguran da se sve odvija unutar zakona, odnosno kako bi i kupac i prodavatelj nekretnine bili maksimalno zaštićeni.

Svojim klijentima – investitorima, kupcima i prodavateljima – nudimo kompletnu pravnu uslugu, od provjere dokumentacije do uknjižbe vlasništva i promjene posjeda. Za vas ćemo provjeriti vlasnički list, dozvolu za gradnju, posjedovni list i izvadak iz katastra te potom sastaviti kupoprodajni predugovor i ugovor. U ime svojih klijenata također dajemo prijedlog za uknjižbu prava vlasništva te predajemo nekretninu Poreznoj Upravi na razrez poreza i Katastru gdje ubilježavamo promjenu posjeda. Također nudimo uslugu nadzora i upravljanja gradnjom nekretnina.

Svaka kupoprodaja kao i gradnja ili adaptacija kuće odvija se prema vlastitoj dinamici, stoga su iskustvo i snalažljivost agenata nezamjenjivi kako bi se posao sklopio uspješno i kvalitetno te u najkraćem roku. Bilo da je riječ o gradnji apartmana ili kuće, prodaji postojeće nekretnine ili pak kupnji nove, pružit ćemo vam kompletnu pravnu uslugu.