Opis nekretnine

Posredovanje nekretninama

Prilikom kupnje i prodaje stanova te najma i zamjene svih vrsta nekretnina, oni kojima je stalo do brzo i kvalitetno obavljenog posla odlučuju se potražiti pomoć agencije za posredovanje u prometu nekretnina. Angažiranjem licenciranog agenta za posredovanje svaki će kupac, odnosno prodavatelj, dobiti maksimalno profesionalne i točne informacije o predmetnim nekretninama, izbjeći moguće malverzacije te maksimalno osigurati svoju investiciju bilo da se radi o kupnji ili prodaji nekretnine. 

Prilikom odabira agencije važno je pobrinuti se da njeni agenti imaju licencu Hrvatske gospodarske komore jer se sukladno zakonu samo oni smiju uz naknadu baviti posredovanjem u prometu nekretninama. Stoga obavezno provjerite je li agent s kojim radite stručno osposobljen odnosno licenciran za tu djelatnost. Naši agenti ispunjavaju sve zakonom propisane uvjete, a uz to se odlikuju iznimnom stručnošću i iskustvom.

Bilo da je riječ o kupnji ili prodaji zemljišta, kupnji ili prodaji kuće ili pak stana, naši su agenti obučeni da sve protekne glatko i u skladu sa zakonom te na zadovoljstvo obaju strana. Ističemo i uslugu prodaje nekretnine u ime investitora koji time izbjegavaju trošak marketinga te ostvaruju veću cijenu i bržu prodaju nekretnine.

Naša agencija preuzet će cjelokupan proces prodaje Vaše nekretnine, ili za Vas pronaći idealnu nekretninu koja zadovoljava Vaše kao i pravne zahtjeve. Odaberete li nas za svog posrednika, kupoprodaja Vaše kuće, stana ili zemljišta proteći će brže, a Vi ćete pritom biti maksimalno pravno zaštićeni.